Wet van Aantrekking

Wat houdt De Wet van Aantrekking precies in? Ik hoor het je denken. Het betekent letterlijk dat je ALLES kunt krijgen wat je wilt. 

Vroeger was er zo een hype rondom het boek ‘The Secret‘, je hebt er vast wel eens iets over gehoord. Toen dat boek uitkwam, heb ik het op mijn nachtkastje gehad en na drie hoofdstukken begreep ik er niets meer van. Niet gek ook, als je nog een tiener bent en je door allerlei gekke fases gaat.  Het boek belandde op een oud tafelkleed, op Koninginnedag en heb hem waarschijnlijk verkocht voor een euro. Prima, weg boek, no hard feelings. 

Niemand had toen kunnen bedenken dat de manier van leven die in dit boek beschreven wordt, ‘De Wet van Aantrekking’, mijn uiteindelijke nieuwe levensstijl zou worden. Dat het mij uit een heel diep dal zou trekken en dat mijn ogen super erg geopend zouden worden. FOEI tegen mijn vijftienjarige ik, die totaal geen verstand had van wat een goed boek was ja of nee ;). 

Het shiften van je negatieve mindset/zelfbeeld naar het positieve, het totaal in lijn zijn met je gevoel en hierdoor je doelen manifesteren, is voor mij een weg die ik nooit meer wil veranderen. Het maakt mij gelukkig, de mensen om mij heen worden vrolijk van mijn energie en ik bereik meer dan dat ik ooit had gedacht.

Je kunt ALLES krijgen wat je wilt. Ja, echt. Heel veel mensen zijn ontzettend goed in het aantrekken wat ze NIET willen, maar niet zo goed in het aantrekken wat ze WEL willen.

Jij bent zélf in staat om jouw eigen leven te creëren zoals jij dat zelf wilt. ALLES is mogelijk, als je manifesteert vanuit totale allignment. Dat wil zeggen –> In lijn zijn met jezelf en wie je werkelijk bent. Ondernemen vanuit ZIJN en niet vanuit DOEN. Volg je intuïtie en je gevoel; voelt het goed, neem de stap dan. Zegt je intuïtie dat het niet goed is? Laat het dan voor wat het is.

Het allerbelangrijkste: geloof in volledige overvloed en geloof in je eigen superkracht.

Wil je hier meer over leren en ook bewust bezig gaan met het manifesteren van jouw droomleven?

Denk je nu, ”oh eh YES!”: koop dan hier mijn eerste E-book over de basis van manifesteren.

0
    0
    Winkelmand
    Je winkelmand is leegTerug naar de winkel