Wauw. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen.

24/25 Juli was het dan zover; het allereerste Liefs het Universum Evenement.

Maanden lang naartoe geleefd en dan opeens is het zo ver. De nacht ervoor had ik natuurlijk amper geslapen en in mijn hoofd heb ik wel driehonderd verschillende events afgespeeld. Ik had er ZO veel zin in! De wekker ging al erg vroeg en voordat we naar Westelbeers reden, hadden we de auto nog even ingeladen met alle spullen. Goodiebags, heel veel bloemen, edelstenen, laptop, opladers, koffer, vuurkorf, hout en ga zo maar door. Wilde het niet een hele nacht in de auto laten liggen, voor het geval er ingebroken zou worden; hoorde vast in het lijstje ‘dit kan er allemaal mis gaan en moet ik uitsluiten’, haha!

Het is vanaf Almere ongeveer 1,5 uur rijden naar het Eigentijdserf en ik wilde er graag een uur voordat de gasten kwamen zijn. We parkeerden de auto en ik kreeg alweer helemaal vlinders in mijn buik; de locatie is zo mooi! Eenmaal binnen was de zaal ook weer veel groter dan dat ik hem in mijn hoofd had en toen Dennis de beamer op mijn laptop aansloot en daar het begin van mijn presentatie met ‘LIEFS HET UNIVERSUM’ op kwam te staan, kreeg ik toch echt even kippenvel en tranen in mijn ogen. Hét besef dat dit MIJN event was en dat het vandaag echt ging gebeuren! Zo trots op mezelf. Dennis en ik sjouwden alle spullen naar mijn slaapkamer en zette alle goodiebags klaar op de tafels in de Kiem zaal; toen was het alweer tijd voor Dennis om naar huis te gaan en kwam de eerste gast al binnen! Een kus, een knuffel en daarna even een wc-spiegel check. You can do this Ellen. Diepe inademing en..

WELKOM! Wat ontzettend tof dat je er bent!

Alle dames waren super vrolijk en hadden er zin in. Zo leuk om iedereen in het echt te ontmoeten ook! Iedereen kon eerst even alle spullen neerzetten in hun eigen slaapkamer en vervolgens zaten we met z’n allen in de zaal. Een ‘knijp mij’ momentje. ZO ONTZETTEND TOF.

Het was echt GEWELDIG en steeg boven al mijn verwachtingen uit. De groep was meteen al heel open naar elkaar en voelde zich veilig om persoonlijke dingen met elkaar te delen. De leeftijden liepen van 19 tot 64 en dit was helemaal prima. De een 1 wist al veel van spiritualiteit en de ander nog niets. Iedereen stelde zich ontzettend open: Bij de voorstel ronde al! Ik vertelde enthousiast alles wat ik had voorbereid, over de Wet van Aantrekking, de maan, edelstenen, rituelen en ga zo maar door. We hebben heerlijk geluncht en na de lunch hadden we nog een kort stukje presentatie over – want het liep door ons geklets allemaal een beetje uit – en vervolgens was Surya aan de beurt om een creatieve workshop met ons te doen.

We mochten tekenen met onze ogen dicht en schilderen op gevoel, vanuit je intuïtie. Surya kon onze schilderijen ‘lezen’ en veel vertellen over wat er in ons kunstwerk voor boodschap verstopt zat. Heel erg tof! We hadden ook nog een loterij, waarbij 1 dame een heel mooi, goed gevuld ‘Spiritueel pakket’ kon winnen. Het loterij-win pakket werd gewonnen door Lukeyla! De opbrengst van de lootjes was €180,- en deze heb ik gedoneerd aan Stichting DierenLot

Na de workshops gingen we lekker avondeten en hadden we vrije tijd, waarin de dames allemaal het blote voeten pad gingen lopen en ik de vuurkorf maan ceremonie ging voorbereiden. Ik kreeg nog hulp van Lukeyla bij het knippen van al die bloemen en bij het neerleggen van de bloemen/ edelstenen grid rondom de vuurschaal.

Het mooie was; heel de dag regende het en op de momenten dat wij buiten wilden zijn, was het droog. Het volle maan ritueel was ontzettend gaaf; het bleef droog en precies op het moment dat wij zelf besloten om lekker te gaan slapen, brak de hemel open. Hoe bedoel je, goed gemanifesteerd met z’n allen! We hebben mooie opdrachten gedaan rondom loslaten en we hebben heerlijke marshmallows gegeten en gekletst met elkaar. Echt een top dag.

Het was heerlijk dat we allemaal onze eigen slaapkamer hadden met douche en wc, zo konden we allemaal goed uitrusten voor de volgende dag. In de ochtend stond het ontbijt om 8.00 voor ons klaar en na het eten kwam Debby ons een heerlijke yoga workshop geven. Echt helemaal top! Na de yoga namen we afscheid van elkaar- niemand wilde al dat het voorbij was- en was het weekend alweer voorbij. Het is zo snel gegaan!

We hebben gelachen en gehuild, geschreeuwd en gemediteerd en het was super. Een weekend vol uitersten, waarin we veel (van elkaar) hebben geleerd. Dit event smaakt voor mij absoluut naar méér en ik ben nu al plannen aan het maken voor een tweede Liefs het Universum event.

Wil jij graag op de hoogte blijven van een volgend event? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief (op de homepage) en volg mij op Instagram

“Alles kan als jij het laat gebeuren”

0
    0
    Winkelmand
    Je winkelmand is leegTerug naar de winkel